Bygg ditt egna spel på under 48 timmar

Välkommen till Spring Game Jam, ett event där programmerare, artister och spelfantaster tillsammans bygger spel, både datorspel och bordsspel. På eventet får deltagarna 48 timmar på sig att utifrån ett slumpmässigt tema ta ett spel ifrån idé till spelprototyp.

Du behöver inte ha ett team för att delta, dessa skapas under eventet. Självklart kan du delta ensam eller med dina kompisar.

Inför Spring Game Jam kommer ett 'Syltprovning' event 20 april kl 17:15 - 21:00. Det kommer gå igenom vad ett game jam event är, hur man deltar och vad för resultat man kan förvänta sig. Efter en lite kort genomgång kommer vi spela spel som gjorts på tidigare events. Eventet är på  LiU Game Jams Discord.

Ingen tidigare erfarenhet krävs och eventet är gratis. På grund av Corona kommer eventet arrangeras remote över Discord.

Eventet arrangeras av studentföreningen LiTHe kod, en LiU-förening med syfte att främja och inspirera intresset för programmering, mjukvaruutveckling och allt som hör till.

2021-04-19

Senast uppdaterad: 2021-04-16