Ge namn till LiU:s idéstöd för studenter

Har du en idé, tanke eller förslag för att skapa något som du tycker behöver existera för en mera hållbar framtid? Kanske du har haft denna idé i flera år eller en kortare tid?

Har du fått förmågor/kompetenser från din utbildning du vill börja applicera på riktigt eller känner du att du behöver studentvänner med annan kompetens för att förverkliga din idé? InGenious har fått i uppdrag av LiU att jobba fram det bästa stödet för LiU:s studenter, med det kunskap, verktyg och nätverk för att utveckla din idé från tanke till tjänst, produkt eller organisation som bidrar till hållbar utveckling miljömässigt, socialt och ekonomiskt.

Av rådgivarna Simon Boiertz och Oliwer Schultz kan du få stöd redan från start. Du får hjälp att utveckla dina entreprenöriella förmågor, feedback för att minska risk och öka möjligheter med din idé och en plan för nästa steg. Våra rådgivare, från inGenious, kan hjälpa dig att komma vidare genom studentstödets koppling till LiU:s innovationsstöd, nätverk och organisationer som stöttar entreprenörskap, nyföretagande och innovation. Idéstödet är kostnadsfritt och du kan studera vilken utbildning som helst, så länge du är en student på LiU.

Kontakta simon@in-gen.se eller oliwer@in-gen.se för att boka ett möte eller kom på en digital drop-in måndagar klockan 12:00 i Zoom.
Länk: Digital drop-in

Samtidigt behöver vi din hjälp med att namnge detta stöd som finns för dig som vill bolla din idé, utveckla den vidare, eller planera för ett företag med bas i dina idéer för positiv samhällspåverkan och hållbar utveckling. Vad ska idéstödet heta? Skicka in ditt namnförslag för chansen att vinna fina priser senast 9 maj 2021.
Lycka till!

2021-04-27