Värna varandra i valborg

Magnolia-blommor mot vit bakgrund.

Valborg är en fin tradition, som vi ska fortsätta att fira. Men även i år måste vi göra det med hänsyn.

Vad gäller?

Länsstyrelsen i Östergötland har tagit fram en samlad information över vad som gäller för den kommande valborgshelgen och andra allmänna sammankomster.

Coronasäkra valborgstips

Som tur är finns det coronasäkra alternativ till valborgsfirande.

På Valborgsmässoafton, 30 april 2021, sänder Linköpings Studentsångare sin nyproducerade film, traditionell mösspåtagning och vårsånger, vårtal och virtuella nyheter. Välkommen att delta!

DJ-föreningen Forte bjuder tillsammans med Kårallen, [hg], M-bandet, D-band och Lärarbandet på en maximerad livestream med både musik och härlig stämning. Fortes DJ:s kommer tillsammans med eminenta konferencierer hålla stämningen på topp även mellan spelningarna!

2021-04-26

Senast uppdaterad: 2021-04-26