Bli en "Buddy-student"!

Tycker du det vore spännande att lära känna internationella studenter? Eller vill du kanske slipa på dina språkkunskaper inför en utbytestermin? Isåfall har du möjlighet att söka till ESN:s Buddy-program inför HT21.

ESN:s logo, grafisk stjärna i rosa, grön, orange och blå.Varje termin anordnar Erasmus Student Network ett Buddy program där man som lokal student blir ihop-parad med några inkommande utbytesstudenter. Som LiU-student finns man som stöd för utbytesstudenterna så att de kan få värdefulla tips och trix inför sin tid här i Linköping. Tillsammans kan man vara med på roliga event som anordnas av ESN under terminens gång, eller själva hitta på aktiviteter tillsammans. Det är ett perfekt tillfälle att lära sig om nya kulturer och vara en del av ett internationellt sammanhang, samtidigt som man har roligt tillsammans!

Är du intresserad av att vara med i Buddy-programmet HT21?

2021-06-03

Senast uppdaterad: 2021-06-03