Registreringsperiod höstterminen 2021

Glöm inte att du måste registrera dig på dina kurser. Här hittar du vilket datum som gäller för just din fakultet och kom ihåg att ju tidigare du registrerar dig desto snabbare får du ditt studiemedel.

Dessa datum öppnar registreringen i Studentportalen:

Fristående kurser (alla fakulteter): Dagen efter kursstart eller enligt utskickat välkomstbrev

Filosofiska fakulteten och området för Utbildningsvetenskap: 23 augusti. Med undantag för:

• Affärsjuridiska kandidatprogrammet: 19 augusti

• Civilekonomprogrammen: 21 augusti

• lntercontinental Master's Programme in Adult Learning and Global Change och årskurs 1 på Masterprogrammet Statistics and Machine Learning: 16 augusti

Medicinska fakulteten: 30 augusti. Med undantag för:

• Masterprogrammet i experimentell och medicinsk biovetenskap: 30 augusti
  • Kandidatprogrammet i experimentell och industriell biomedicin: 30 augusti (årskurs 1 startar dock 16 augusti)
  • Kompletterande utbildning för läkare med utländsk examen: 30 augusti
  • Kompletterande program för biomedicinska analytiker med utländsk utbildning: 30 augusti (termin 1 startar dock 8 november)

Tekniska fakulteten: 30 augusti. Med undantag för årskurs 1 för:

• Civilingenjör-, ingenjör- och kandidatprogram (gäller även Malmstens Linköpings universitet): 17 augusti
  • Asienkunskap: 23 augusti
  • Masterprogram på engelska: 25 augusti
  • Tekniskt/naturvetenskapligt basår: 27 augusti

Är du ny student?

Är du en ny student som aldrig har läst på Linköpings universitet förut? Då ska du gå till www.liu.se/antagen, följa instruktionerna och aktivera ditt LiU-ID innan du kan registrera dig.

Logga in i Studentportalen

Direkt till registrering i Ladok