Lättnader i restriktioner i LiU:s tentasalar

Från och med 29 september kommer LiU:s tentasalar att kunna fyllas till samma kapacitet som innan pandemin. Det innebär att fler studenter kommer att kunna skriva sin tentamen samtidigt och att fler tentamenstillfällen kan ske på plats i universitets lokaler.

Även om restriktionerna för hur lokalerna kan användas är borta så kvarstår de råd och rekommendationer som gäller för att förhindra smittspridning. Tänk därför på att tvätta eller sprita händerna och uppehåll dig inte längre än nödvändigt i lokalerna.

Vissa tentamenstillfällen kan också fortsättningsvis ske i form av distanstentamen. Om du vill ha information om din kommande tenta sker på campus eller på distans, kontakta din examinator eller kursansvarig.

Kom också ihåg att det sedan februari 2021 är krav på anmälan för att få delta vid tentamen. Anmälningsperioden startar 30 dagar innan och stänger 10 dagar innan tentamenstillfället.

2021-09-29

Senast uppdaterad: 2021-09-29