Distansutrustade grupprum på campus

(Uppdaterad 2021-11-12 08:14)

I ett stort antal grupprum för studenter på Campus Valla, Campus Norrköping och Campus US finns utrustning för att delta gemensamt i digitala utbildningstillfällen eller för att samarbeta grupper emellan. Totalt kommer ungefär 160 grupprum att få utrustning med digital skärm, kamera och mikrofon. Arbetet planeras vara klart till årsskiftet och ett stort antal grupprum finns färdigställda redan idag. En lista på dessa finns på nedanstående sida som uppdateras löpande.

Rummen bokas i TimeEdit. De kan bokas för undervisning i första hand och släpps sedan för andra bokningar 24 timmar innan.

Instruktioner för hur man startar igång utrustningen ska finnas i grupprummen.

Uppdatering 2021-11-12

Fram till årsskiftet finns adaptrar tillgängliga i grupprummen. Efter årsskiftet är det ditt eget ansvar att vid behov ha med en adapter om ens dator inte har HDMI-anslutning.

Lista på distansutrustade grupprum

Bokning av lokaler