LiU:s entreprenöriella lärare 2021

Känner du en lärare som bidrar till att skapa en entreprenöriell kultur vid LiU? En lärare som kommer med ideér och uppmuntrar dig kring entreprenörskap, eller som gör en egen entreprenörsskapsgärning?  Då ska du nominera denna person till utmärkelsen LiU:s entreprenöriella lärare 2021 senast 28 november 2021!

Bild: Studenter runt ett bord, sett ovanifrån.Med vad är egentligen en entreprenör? Definitionen varierar, men i det stora hela betyder det att en person tar initiativ till och organiserar en nyskapande verksamhet. Det handlar också om kreativitet, initiativkraft, experiment och mångfald.

Du kan nominera en lärare, vid LiU som utmärkt sig genom något eller flera av följande:

• uppmuntrar forskare och studenter gällande entreprenörskap
  • bidrar till att skapa en entreprenöriell kultur vid LiU
  • en egen framstående entreprenörsgärning

Vinnaren får 20 000 SEK som kan användas för kompetensutveckling inom entreprenörskap, och priset kommer delas ut under chefsdagen i januari 2022.

Nominera din lärare via formuläret senast 28 november 2021.

Detta är det tiondet året som LiU Innovation delar ut priset LiU:s entreprenöriella lärare.

Karolina Hunter 2021-11-02

Senast uppdaterad: 2021-11-02