Nominera till LiU:s miljöpris

Bild: Dammen i Universitetsparken, Campus Valla

Nu är det dags att nominera kandidater till det årliga miljöpriset. Vem har gjort mest för miljön på LiU i år?

Priset har inrättats för att lyfta fram det miljöarbete som görs vid universitetet och för att stimulera till diskussion om miljöfrågor. Priset ska gå till en medarbetare eller student som under året gjort LiU lite mer miljöanpassat. Utifrån vartannat års-principen är det i år en student eller studentförening som ska nomineras.

• Nomineringstiden pågår fram till den 15 december och priset kommer att motsvara 5 000 kronors värde.

Jag vill nominera till LiU:s miljöpris

Tidigare vinnare

Vinnare av priset 2020 var Anna Malmström och Lars Gustavsson på Laboratoriet för organisk elektronik, ITN, LiU:s miljöpris för initiativet att bygga upp två nya laboratorier med fokus på minskad energi- och resursförbrukning.

Vinnare 2019 var projektgruppen för LiU Student Secondhand för deras arbete med att bygga upp en verksamhet för återbruk av studenters möbler och inredning.

2021-11-25

Senast uppdaterad: 2021-11-25