Kalender som samlar studentaktiviteter och events

Marscherande studentorkester
På plattformen studentlivet.se finns bland annat en kalender som visar vilka event och aktiviteter som är på gång i Linköping och Norrköping. Allt från frukostföreläsningar, ölprovningar och kravaller till tävlingar tillsammans med representanter från näringslivet.

Kalendern gör det enklare för dig att ta del av det stora utbudet av events som finns, men du kan också anmäla din studentförenings eller sektions event för att få fler besökare till just ert evenemang.

Studentlivet.se är en plattform för studenter som drivs av Kårservice. Kårservice är ett fristående aktiebolag som ägs gemensamt av de tre studentkårerna vid Linköpings universitet. Uppdraget från ägarna, dvs du som student, är att tillsammans skapa mötesplatser för ett studentliv i världsklass!

Kårservice ansvarar för verksamheten i kårhusen Kårallen, Örat, Kollektivet, Ryds Herrgård i Linköping samt Trappan i Norrköping. Det är Kårservice som driver studenternas hyresgästförening Kombo som har fokus på studenternas bostadssituation.

Till kalendern på studentlivet.se

Till studentlivet.se – din guide till det studiesociala livet vid Linköpings universitet

Läs mer om Kårservices arbete med studentlivet.se

Kårservice vill samla studentlivet