Registrering för vårterminen 2022

Glöm inte att du måste registrera dig på dina kurser varje terminsstart. Här hittar du från och med vilket datum som gäller för just din fakultet och kom ihåg att ju tidigare du registrerar dig desto snabbare får du ditt studiemedel. Dessa datum öppnar registreringen:

Tekniska fakulteten: 17 januari.

Filosofiska fakulteten: 24 januari. Med undantag för:

Kandidatprogrammet och masterprogrammet i kognitionsvetenskap, årskurs 1 på kandidatprogrammet i systemvetenskap och årskurs 1 på Masterprogrammet Statistics and Machine Learning som börjar 17 januari.

Medicinska fakulteten: 24 januari. Med undantag för:

Masterprogrammet i experimentell och medicinsk biovetenskap och kandidatprogrammet i experimentell och industriell biomedicin som börjar 17 januari.

Området för Utbildningsvetenskap: 24 januari.

Fristående kurser (alla fakulteter): Dagen efter kursstart

Är du ny student?

Är du en ny student som aldrig har läst på Linköpings universitet förut? Då ska du gå till www.liu.se/antagen, följa instruktionerna och aktivera ditt LiU-ID innan du kan registrera dig.

Logga in i Studentportalen

Direkt till registrering i Ladok