Välj "startsida Beta" och hitta Studentportalen i Lisam

Nu kan du hitta registrering, kursanmälan, tentamensanmälan, tentamensstatistik, studieresultat, kursvärdering, studieuppehåll och examensansökan i Lisam. Välj startsida Beta och lämna gärna dina synpunkter på sidan i feedbackformuläret.

Nästa år möbleras startsidan i Lisam om när sidan flyttar ihop med Studentportalen. Om du är nyfiken på det nya utseendet kan du redan nu klicka på Startsida Beta längst upp på den nuvarande startsidan. Nuvarande Studentportal kommer att finnas kvar till och med 15 februari.

Så, vad är nytt?

• "Aktuellt för dig" innehåller påminnelser om tentamensanmälningar och kursvärderingar. Den kommer senare utökas med fler sorters påminnelser.
  • Nyheterna har delats upp i två kolumner.
  • En bit ner på sidan hittar du registrering, kursanmälan, tentamensanmälan, tentamensstatistik, studieresultat, kursvärdering, studieuppehåll och examensansökan från Studentportalen - saker som du behöver inför, under och efter din kurs.
  • Längst ner på sidan hittar du länkar till student.liu.se, MinIT och Lisam supporten.

Till Startsida Beta i Lisam

2021-12-15