AF-priset till två studenter och en professor

Två studenter och en professor blev mottagare av 2021 års AF-pris. Prisutdelningen ägde rum vid Akademiska föreningens, delvis digitala, årsmöte.

Studenterna Emma Segolsson och Linn Storesund tilldelas årets AF-pris på 5 000 kronor. De får priset för att ha kombinerat framgångsrika studier med engagemang inom utbildning, samverkan och studentliv.

Biträdande professor Anna Fredriksson tilldelas AF-priset till Kjell Norbergs minne. Hon får priset för sina förtjänstfulla insatser med att utveckla och bedriva verksamhet för att stödja doktorander och juniora forskare vid Institutionen för teknik och naturvetenskap (ITN).

AF-priset instiftades 1999 av Akademiska föreningen (AF). Priset delas ut till vid Linköpings universitet anställd eller student, som genom eget arbete på ett förtjänstfullt sätt bidragit till för Linköpings universitet värdefull verksamhet, utveckling eller förnyelse.

2022-04-07

Senast uppdaterad: 2022-04-07