Visualiseringscenter jubilerar

Studenter vid stor jordglob på Visualiseringscenter.

Visualiseringscenter C har funnits sedan den 27 maj 2010. Pandemin har gjort att 10-årsjubileet fick flyttas på framtiden. Nu är det äntligen dags. Mellan 7 och 12 juni bjuder Visualiseringscenter in till en jubileumsvecka fylld av aktiviteter.

Så sent som i april öppnade det nya laboratoriet Wadström Exploranation laboratory på Visualiseringscenter C, en satsning som kunnat förverkligas genom donation från Stig Wadström stiftelse. Det är bara något av allt man kan uppleva unders jubileumsveckan då det bland annat bjuds på studentfrukost, Lunchklubben special, after work, tårtkalas och domföreställningar.

Visualiseringscenter C är ett konsortium som består av Norrköping Visualisering AB, Cnema, C-Research Linköpings Universitet, Norrköping Science Park och RISE C-Studio. Centret är en mötesplats kring visualisering för forskning, näringsliv, allmänhet och skola. Utgångspunkten ligger i den visualiseringsforskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping.

Visualiseringscenter C – Jubileumsvecka 7 – 12 juni

Välkommen till Wadströms Exploranation Laboratory