Registreringsperiod höstterminen 2022

Glöm inte att du måste registrera dig på dina kurser. Här hittar du vilket datum som gäller för just din fakultet och kom ihåg att ju tidigare du registrerar dig desto snabbare får du ditt studiemedel.

Dessa datum öppnar registreringen i Lisam:

Fristående kurser (alla fakulteter): dagen efter uppropet, om inget annat anges.

Filosofiska fakulteten: 22 augusti. Med undantag för:

• Kandidatprogrammet i Human Resources: 17 augusti (årskurs 1) och 29 augusti (årskurs 2 och 3)
  • Affärsjuridiska kandidatprogrammet (årskurs 1): 18 augusti
  • Kandidatprogrammet i kognitionsvetenskap (årskurs 1): 18 augusti och 29 augusti (årskurs 2 och 3)
  • Kandidatprogrammet i samhällsplanering (årskurs 1): 19 augusti
  • Civilekonomprogrammen (årskurs 1): 20 augusti
  • Kandidatprogrammet i systemvetenskap, masterprogrammet i kognitionsvetenskap, masterprogrammet i Human Resources, masterprogrammet i Applied Ethics (årskurs 1), masterprogrammet i Statistics and Machine Learning (årskurs 2): 29 augusti
  • Masterprogrammet i Ethnic and Migration Studies (årskurs 1): 5 september

Området för Utbildningsvetenskap: 22 augusti. Med undantag för:

• lntercontinental Master's Programme in Adult Learning and Global Change: 15 augusti

Medicinska fakulteten: 29 augusti. Med undantag för:

• Kandidatprogrammet i experimentell och industriell biomedicin (årskurs 1): 16 augusti
  • Kompletterande program för biomedicinska analytiker med utländsk utbildning (årskurs 1): 7 november

Tekniska fakulteten: 29 augusti. Med undantag för årskurs 1 för:

• Civilingenjör-, ingenjör- och kandidatprogram (gäller även Malmstens Linköpings universitet): 16 augusti
  • Asienkunskap: 22 augusti
  • Masterprogram på engelska: 24 augusti
  • Tekniskt/naturvetenskapligt basår: 26 augusti

Är du ny student?

Är du en ny student som aldrig har läst på Linköpings universitet förut? Då ska du gå till www.liu.se/antagen, följa instruktionerna och aktivera ditt LiU-ID innan du kan registrera dig.

Logga in i Lisam

Behöver du hjälp - kontakta Infocenter