Bli studentmedarbetare!

Studenter

Nu har du som läser ditt sista år på LiU chansen att smygstarta arbetslivet som studentmedarbetare vid någon av de deltagande sex arbetsgivarna.

Du får möjligheten att omsätta teoretiska kunskaper till praktik samtidigt som du får värdefull arbetslivserfarenhet. För arbetsgivaren blir du viktig då du bidrar med kunskap och nya rön inom ditt kompetensområde.

Som studentmedarbetare får du: 1) Visstidsanställning, 2) Uppdrag, 3) Handledning, 4) Introduktion och 5) Nätverk.

Så här funkar det

• För att kunna söka en tjänst som studentmedarbetare ska du gå, eller ha påbörjat, ditt sista studieår på LiU.
  • Anställningsformen är en visstidsanställning anpassad efter studierna och motsvarar cirka 20-25% beräknat på heltid under två terminer med start januari-februari 2023.
  • Under hela uppdraget har du en handledare som finns som ett stöd och bollplank i syfte att underlätta och utveckla dig i din roll som medarbetare.
  • Sista ansökningsdag är 24 november.

Följande arbetsgivare erbjuder studentmedarbetartjänster. Du hittar tjänstebeskrivningarna på respektive sida:

Linköping

Norrköping

Finspång

Kinda

Ödeshög

Valdemarsvik

För frågor om studentmedarbetaruppdraget, kontakta:

Linköpings universitet

Anna Maria Lönn Wahlqvist, samverkanskoordinator
anna.maria.lonn.wahlqvist@liu.se

Linköpings kommun

Faiz Jaber, utvecklingsstrateg
faiz.jaber@linkoping.se

Om Studentmedarbetarprojektet

Studentmedarbetarprojektet är ett samarbete mellan Linköpings universitet och ett flertal kommunala arbetsgivare och bolag i regionen. Utlysningar av tjänster sker vid två tillfällen varje år, ibland mot specifika yrkesområden och ibland med en större bredd.

2022-11-14

Senast uppdaterad: 2022-11-14