Göm menyn

Huset


Välkommen till Studenthälsan

Aktuellt om covid-19 och coronaviruset

Linköpings universitet bevakar utvecklingen och följer Folkhälsomyndigheten och UD:s information och rekommendationer i ärendet. Läs mer på LiU:s sida om coronavirus

Om du känner dig orolig

Just nu känner många en oro kring coronaviruset. På Röda korsets hemsida finns råd om hur du kan hjälpa dig själv för att inte oron skall tar över.

 

Studera hemifrån

Så lyckas du plugga hemifrån - Aseel Berglund lektor på LiU delar sina bästa tips

Kontakta Studenthälsan

Under KONTAKT kan du fortfarande boka tid för ett samtal.
Som ett komplement till våra bokade stödsamtal erbjuder vi nu också kortare telefonrådgivning för frågor kring din psykosociala hälsa. En möjlighet till hälsofrämjande rådgivning för dig som student i distansläget som nu råder.

Telefontid vardagar kl 13-15. Ring LiU:s växel 013-28 10 00.

 

Om Studenthälsan

Studenthälsan erbjuder förebyggande hälsovård för att stärka dig som student på Linköpings universitet med din hälsa. Studenthälsan är ett komplement till samhällets övriga hälso- och sjukvård och fokus ligger på förebyggande hälsoarbete.

Studenthälsan hjälper dig med frågor och bekymmer som rör din hälsa och dina studier. Du kan komma på stödsamtal, få rådgivning och gå på kurser och föreläsningar som hjälper dig till en förändring för att må bättre.

Vi erbjuder inte sjukvård, utan hänvisar till din vårdcentral och 1177 (öppet dygnet runt)  i om du blir sjuk.

Du som studerar på campus Lidingö ska kontakta Studenthälsan Stockholms universitet.

Du som studerar förskollärarprogrammet i Småland bokar tid via länken boka tid på Studenthälsan och anger Småland som Campus så kontaktar vi dig.


 


Sidansvarig: marie.delsander@liu.se
Senast uppdaterad: 2020-05-18