Hide menu

Notice board

The Notice board is where students and employees at Linköping University can sale/buy/exchange. For most categories you need a LiU-ID, except for Literature and Ex-job/Job which are open for everyone. Note that there is a maximum number of 4000 characters. To answer a notice, click on 'Reply' or the name of the person who posted the notice.

C#/.NET-utvecklare

Mimmi Geidne - 14/01 2019, 10:30

Ides AB är inne i en expansion med en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster och söker därför C#/.NET-utvecklare. Vi utökar därför vår organisation med ett antal nya medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget. Vi bedriver IT-utveckling på aktuella plattformar såsom C#, .NET, AutoCAD, Oracle, Xamarin, Web services m.m.

Din profil och bakgrund
Du behöver inte ha lång erfarenhet, men du ska vara skicklig. Du vill utvecklas till en expert inom ditt område och förstår vikten av att jobba som en grupp. Problemlösning är din grej och du använder din kreativitet för att hitta nya lösningar. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas och med rätt drivkraft få egna ansvarsområden, vi ser därför gärna att du är initiativtagande.

För oss är det viktigt med personlig utveckling. Vi genomför därför flera aktiviteter varje år för att öka kunskapen hos våra anställda och förbättra vårt team. God hälsa och skratt tror vi förbättrar arbetsprestationen och har därför hälsoförmåner och en varm stämning på kontoret. Kontoret är centralt beläget med fina, öppna lokaler

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande och vi ser gärna att du är i början på din karriär. För att lyckas i rollen har du intresse och erfarenhet inom några av dessa områden:
Utveckling i C#
Utveckling av Windowsklienter i utvecklingsplattformen .NET
Apputveckling med plattformen Xamarin
Erfarenhet av Microsoft Visual Studio och Team Foundation Server är meriterande
Databasdesign och -programmering mot relationsdatabaser, gärna Oracle är meriterande

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i vår produktorganisation där du deltar i utveckling av vår programvara. Du kommer även att samarbeta med vår projekt- och leveransorganisation i olika kundprojekt.

Ansökan och kontaktinformation
För mer information, kontakta
Kristian Sjöström, 013-31 87 80.

Skicka in ditt personliga brev och CV till:
kristian.sjostrom@idesglobal.com
Märk ansökan med ?Junior utvecklare?.

Svara på annonsen

Anmäl den här annonsen
Vad innebär anmälan?


Page manager: anslagstavlan@studc.liu.se
Last updated: Thu Sep 06 14:01:04 CEST 2018