Göm menyn

Learning Agreement

Vad är ett Learning Agreement?

Ett Learning Agreement är ett dokument i vilket man skriver de kurser man ämnar studera under sitt utbyte. Dokumentet ska sedan skrivas på av studenten själv, partneruniversitetet och av LiU. Om man ska på utbyte två terminer så väljer man själv om man vill lämna in ett Learning Agreement som omfattar båda terminerna, eller om man föredrar att först lämna in ett för hösten och sedan ett till för vårterminen.

Observera att Learning Agreement är obligatoriskt för alla som åker på utbyte via Erasmus och Nordplus. Erasmusstipendiet betalas inte ut om inte ett komplett ifyllt och underskrivet Learning Agreement har laddats upp i Utbytesportalen

Vem skriver under Learning Agreement?

För LiU skriver den person som beslutar över studentens tillgodoräknande, dvs din programansvarige/studievägledare under Learning Agreement som "responsible person".

Om du är fristående kursare som läser valbara kurser under utbytet så skrivs Learning Agreement under av kanslichefen för Filosofiska fakultetens kansli (FFK), maila det till international@ffk.liu.se så ordnar vi med signaturen och skickar det sedan tillbaka till dig via mail.

Learning Agreement ska också skrivas under av en representant vid partneruniversitetet.

Du själv ska också skriva under.

Du använder nedanstående Learning Agreement. Om partneruniversitetet skickar ett Leaning Agreement till dig så går det precis lika bra att använda deras om det innehåller samma information som LiUs.

Ändringar i ditt Learning Agreement

Behöver du göra ändringar i ditt Learning Agreement efter att du laddat upp det i portalen? Fyll i så fall i blanketten "Changes to Learning Agreement" och ladda upp det via "uploading documents" i Utbytesportalen. 

 

Learning Agreement (Bilaterala och Nordplus) (Word-dokument)

Learning Agreement för Erasmusstudenter (Word-dokument)

 

Stöd för ifyllnad av Learning Agreement för Erasmusstudenter

Exempel på Learning Agreement

Erasmus code - lista


Sidansvarig: international@ffk.liu.se
Senast uppdaterad: 2018-12-10