Göm menyn

Vue Panoramique

LiU Global - ut i världen via Medicinska fakulteten

Funderar du på att studera utomlands? Välkommen till Medicinska fakultetens internationella web!

Vad betyder det att vara utbytesstudent? Vad är en free-mover? När kan man åka utomlands inom programmet? Till vilka universitet? Till vilka länder? Kan man tillgodoräkna sina utlandsstudier inom programmet? Vad behöver man för att vara behörig att söka till en utbytesplats som fakulteten anordnar? Har jag rätt nivå i språk? När kan man söka?

Här nedan finns en pdf med vad som är viktigt att veta om utbytesstudier - som en sammanfattning av informationen på de här web-sidorna.

Ut i världen i världen från Medicinska fakulteten

En film om hur du fyller i ditt Learning Agreement hittar du här

 

Aktuellt

 

OBSERVERA! Pandemin kan komma att påverka Medfaks utbyten. Det är viktigt att vara införstådd med att utbyten kan bli inställda. Besked om detta kommer att ges i så god tid att nominerade studenter kan planera för studier på hemmaplan i stället. LiU utgår från UD:s avrådan för beslut, så det kan vara bra att hålla sig uppdaterad:

 https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Observera! Förutsättningarna för utbytena kan komma att ändras med kort varsel beroende på hur situationen med Covid-19/Coronaviruset utvecklar sig.

 

Ansökningsdatum

  • 15 november, ansökan till platser nästa sommar (Kenya och Japan)
  • 1 februari, utbytesplatser under nästkommande höst- och vårtermin
  • Intresseanmälningsblankett för utbytesstudier inför 1 februari, 10 september och sommarplatserna läggs ut ca 1 månad före deadline.

Erasmuspraktik: Ansökan löpande under året (ej sommarmånaderna). Se länken i vänstermenyn för datum.Sidansvarig: international@medfak.liu.se
Senast uppdaterad: 2022-09-14