Göm menyn

Certificate of Attendance

Vi vill veta att du har anlänt till partneruniversitetet och mellan vilka datum du beräknas vara där (terminstider). Detta är ett obligatorisk dokument för alla utbytesstudenter. När vi fått in detta dokument kan vi registrera dig på utbytet i Ladok som du redan är antagen till (Observera att själva registrering inte har någon koppling till CSN. Det är antagningen - inte registreringen - i Ladok som CSN tittar på)

För Erasmusstudenter så är det också ett viktigt dokument för att kunna få sitt stipendium utbetalt.

När du har anlänt till partneruniversitetetet behöver du fylla i Certificate of Attendance och be en representant från partneruniversitetet att skriva under och stämpla det. Du laddar sedan upp det till LiU via utbytesportalen.

  • Studenter som studerar utomlands via ett Erasmusavtal laddar upp Certificate of Attendance tillsammans med Learning Agreement under Application for Erasmus Grant
  • Studenter som studerar utomlands via ett Bilateralt- eller Nordplusavtal laddar upp Certificate of Attendance tillsammans med Learning Agreement under Outgoing students - Uploading documents.

Ladda ner Cetrtificate of Attendance

 

Mer information

Kontakt

För generella frågor om utbytesstudier, partneruniversitet eller ansökningsprocess, kontakta oss via e-post international@kfu.liu.se eller telefon 013-28 10 00

Justyna Jonsson, Internationell koordinator
D-huset Rum C:247
Telefon 013-28 47 88

Boka tid hos Justyna Jonsson. Välj tid under Lärarutbildning.


Sidansvarig: international@kfu.liu.se
Senast uppdaterad: 2022-01-10