Göm menyn

Learning Agreement

Ett Learning Agreement är ett dokument i vilket man skriver de kurser man ämnar studera under sitt utbyte. Dokumentet ska sedan skrivas på av studenten själv, partneruniversitetet och av LiU. Om man ska på utbyte två terminer så väljer man själv om man vill lämna in ett Learning Agreement som omfattar båda terminerna, eller om man föredrar att först lämna in ett för hösten och sedan ett till för vårterminen.

Observera att Learning Agreement är obligatoriskt för alla som åker på utbyte via Erasmus och Nordplus. Erasmusstipendiet betalas inte ut om inte ett komplett ifyllt och underskrivet Learning Agreement har laddats upp i Utbytesportalen

Vem skriver under Learning Agreement?

För LiU skriver den person som beslutar över studentens tillgodoräknande, dvs din programansvarige/studievägledare under Learning Agreement som "responsible person". Om du är fristående kursare som läser valbara kurser under utbytet så skrivs Learning Agreement under av utbildningsledare vid Filosofiska fakultetens kansli, maila det till international@ffk.liu.se så ordnar vi med signaturen.

Learning Agreement ska också skrivas under av en representant vid partneruniversitetet.

Du själv ska också skriva under.

Du använder nedanstående Learning Agreement. Om partneruniversitetet skickar ett Leaning Agreement till dig så går det precis lika bra att använda deras om det innehåller samma information som LiUs.

Ändringar i ditt Learning Agreement

Behöver du göra ändringar i ditt Learning Agreement efter att du laddat upp det i portalen? Fyll i så fall i blanketten "Changes to Learning Agreement" nedan och ladda sedan upp den under "Outgoing students - Uploading documents" på Utbytesportalen. Ändringar i ditt Learning Agreement ska även de signeras av dig, programansvarig/studievägledare samt partneruniversitetet.

Ladda ner dokumenten för bilaterala och Nordplus

Learning Agreement för studenter som åker på utbyte via Nordplus eller Bilaterala avtal

Ladda ner dokumenten för Erasmus

Learning Agreement för Erasmus (pdf, se instruktion nedan)

Changes to Learning Agreement för Erasmus

Guidelines Learning agreement studies (pdf)

Exempel på ifyllda Learning Agreement (med tips!) för Erasmusstudenter

Exempel 1

Exempel 2

Mer information

Kontakt

För generella frågor om utbytesstudier, partneruniversitet eller ansökningsprocess, kontakta oss via e-post international@kfu.liu.se eller telefon 013-28 10 00

Justyna Jonsson, Internationell koordinator
D-huset Rum C:247
Telefon 013-28 47 88

Boka tid hos Justyna Jonsson. Välj tid under Lärarutbildning.


Sidansvarig: international@kfu.liu.se
Senast uppdaterad: 2022-01-10