Göm menyn

Välkommen till sökportalen för Tekniska fakulteten vid LiU

Det är utbytesplatserna för 2019/20 som finns publicerade. Deadline för intresseanmälan till utbytesstudier 2019/20 var 15 november 2018. Nästa ansökningsdeadline är 12 september 2019 till restplatserna i Europa vt2020. I maj/juni kommer vi att visa vilka utbytesplatser som kommer att utlysas. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera och justera information i sökportalen.

Du kan söka så här:

  • på land

  • på ämnesområde under "Subject area". Ämnesområdet Engineering and engineering trades har alla platser utanför Europa samt Nordtekavtalen. Inom Europa används många olika ämnesområden men även Engineering and engineering trades som ett brett område.

  • på program under ”Studyprogram (work in progress)”. Obs! – det här är bara en vägledning och du måste själv hitta passande kurser. Det du ser här är var tidigare studenter varit och/eller utbytesplatser som din utbildningsledare rekommenderar.

  • Yi, Ii, GDK och Malmsten kan söka på sitt program på ”Subject are/Ii, Yi, CM, GDK places”

Viktigt att klicka på den blå knappen ”More information” och läs allt som står. Här finns viktig information såsom vilken institution/school du får läsa vid, språkkrav, restriktioner, om det finns särskilda betygskrav m m.

Förklaring om utbytesplatser:
En termin = 5 months
Ett läsår = 10 months

I de allra flesta fall kan 10 months (en student på ett läsår) omvandlas till att två studenter blir nominerade för en termin vardera.

I sökportalen kan du även hitta tidigare studenters utvärderingar – travel reports för läsåret 2017/18 och ht18. De ligger under en separat flik under respektive universitet. Här kan du se vilka utvärderingar som finns för läsåret 2017/18. Utvärderingarna för läsåret 2018/19 laddas upp löpande och sammanställningen gällande vilka kommer först att visas i september/oktober.

 


Sidansvarig: outgoing@lith.liu.se
Senast uppdaterad: 2019-01-25