Göm menyn

Student

LiU Global - Ut i världen via Tekniska högskolan

250 universitet i 40 länder på 5 kontinenter - studenter på Lius Tekniska högskola har möjlighet att göra sina utbytesstudier och att utöka sina kunskaper i städer som Tokyo, Berlin, Seoul, Valencia, SYDNEY, Grenoble Eller Rom.

 

Aktuellt

 • Intresseanmälan för utlandsstudier VT21 är stängd
  Besked om platser meddelas efter behörighetskontrollen har påbörjats den 21 september.
   
 • Redan nominerad till utlandsstudier VT21
  Förutsättningarna för utbytet kan komma att ändras med kort varsel beroende på hur situationen med Covid-19/Coronaviruset utvecklar sig. Läs mer på Uttagen till utbytesstudier
   
 • Tillgodoräknande för utbytesstudier
  Tillgodoräknande är en stor och viktig del av utbytet, så glöm inte att ansöka om tillgodoräknande för de kurser du har tagit vid partneruniversitet så snart som möjligt. Läs mer på Tillgodoräkning.
   
 • Information om avbrutna Erasmusstudier VT2020
  Erasmus+ kan du läsa mer om hur ditt Erasmusstipendium påverkas av covid-19 och vad som gäller vid avbrott, distansundervisning eller om du inte har kommit iväg på dina planerade utlandsstudier.
   
 • Information om inställda utbytesstudier HT2020
  För information om LiUs beslut att ställa in all utlandsförlagd verksamhet under hösten 2020, kontakta oss genom outgoing@lith.liu.se.
   
 • På grund av coronaviruset bedrivs just nu utbildning och övrig verksamhet vid Tekniska högskolan huvudsakligen på distans. Möten bokas därför via telefon eller mejl.


Viktiga Datum 

 • 30 november 2020
  Ansökningsomgång för studier läsåret 2021/22. Ansökan öppnas ca 3 veckor innan 30 november.

Utreseportalen

 

 


 

Kontakta oss

För frågor om utbytesstudier, praktik och ex-jobb, partneruniversitet eller ansökningsprocess, kontakta outgoing@lith.liu.se.
Sidansvarig: outgoing@lith.liu.se
Senast uppdaterad: 2020-09-18