Göm menyn

Student

LiU Global - Ut i världen via Tekniska högskolan

250 universitet i 40 länder på 5 kontinenter - studenter på Lius Tekniska högskola har möjlighet att göra sina utbytesstudier och att utöka sina kunskaper i städer som Tokyo, Seoul, Sydney, Valencia, Grenoble, Berlin Eller Rom.

 

Aktuellt

 • Tillgodoräknande för utbytesstudier:
  Tillgodoräknande är en stor och viktig del av utbytet, så glöm inte att ansöka om tillgodoräknande för de kurser du har tagit vid partneruniversitet så snart som möjligt. Läs mer på Tillgodoräkning.
   
 • Information om avbrutna Erasmusstudier VT2020.
  Erasmus+ kan du läsa mer om hur ditt Erasmusstipendium påverkas av covid-19 och vad som gäller vid avbrott, distansundervisning eller om du inte har kommit iväg på dina planerade utlandsstudier.
   
 • Information om inställda utbytesstudier HT2020.
  Uttagen till utbytesstudier kan du läsa de vanligaste frågorna och svaren gällande LiUs beslut att ställa in all utlandsförlagd verksamhet under hösten 2020.
   
 • På grund av coronaviruset bedrivs just nu utbildning och övrig verksamhet vid Tekniska högskolan huvudsakligen på distans. Möten bokas därför via telefon eller mejl.


Viktiga Datum 

 • 10 september 2020
  Ansökningsomgång av resterande utbytesplatser för VT2021 (platserna utannonseras i slutet av augusti)

Utreseportalen

 

 


 

Kontakta oss

För frågor om utbytesstudier, praktik och ex-jobb, partneruniversitet eller ansökningsprocess, kontakta outgoing@lith.liu.se.
Sidansvarig: outgoing@lith.liu.se
Senast uppdaterad: 2020-06-25