Göm menyn

Student

LiU Global - Ut i världen via Tekniska högskolan

250 universitet i 40 länder på 5 kontinenter - studenter på Lius Tekniska högskolan har möjlighet att göra sina utbytesstudier och att utöka sina kunskaper i städer som Tokyo, Seoul, Sydney, Valencia, Grenoble, Berlin Eller Rom.

 

Aktuellt:

 • Nominering till partneruniversitet pågår
  Nu meddelar vi partneruniversiteten vilka studenter som blivit erbjudna utlandsstudier läsåret 20/21. Det är ett löpande arbete som kommer pågå under våren eftersom nomineringsperioderna är olika. Vid behov kommer vi kontakta dig för att få information som universiteten kräver. Du meddelas när nomineringen är mottagen av partneruniversitetet. Läs om processen fram till och med dina utlandsstudier på webbsidan Nominerade utbytesstudenter.
   
 • Tillgodoräknande för utbytesstudier:
  Tillgodoräknande är en stor och viktig del av utbytet, så glöm inte att ansöka om tillgodoräknande för de kurser du har tagit vid partneruniversitet så snart som möjligt. Läs mer på Tillgodoräkning.
   
 • Ii/Yi behörighetskontroll våren 2020
  Studenter som inte är behöriga vid intresseanmälningstillfället bör ändå söka och kan, i mån av plats, bli nominerade om man blir behörig vid ett senare tillfälle samma läsår. Sista datum för komplettering är 7/2/2020. 


Viktiga Datum

 • Tacka ja eller nej till din erbjuden utbytesplats: januari 2020
   
 • Stipendiet Erasmuspraktik: 15/01/2020
   
 • Kick-Off och information inför utlandsstudier 2020/21:
  - Campus Norrköping: 
  30/1 
  - Campus Valla: 5/2 
   
 • Ii/Yi behörighetskontroll våren 2020: 7/2/2020
   

Utreseportalen

 

 


 

Kontakta oss

För frågor om utbytesstudier, praktik och ex-jobb, partneruniversitet eller ansökningsprocess, kontakta outgoing@lith.liu.se.
Sidansvarig: outgoing@lith.liu.se
Senast uppdaterad: 2020-01-17